ديدو عضو الماسى
عدد الرسائل : 5622 نقاط : 8694 تاريخ التسجيل : 06/01/2008
| موضوع: حواوشى الخميس فبراير 28, 2008 9:50 am | |
| الحواوشى
نص كيلو لحمة مفرومة قطعة صغيرة ( لية ) من الخروفملح وفلفل وبهاراتفلفلة حامية او شطة 2 بصلة متوسطةارغفة خبز بلدى او شامى حسب العددورق فويلالطريقةنخرط البصل بالسكينة خشن مش ناعم ونبشر قطعة اللية بالمبشرة .نضع كله على اللحمة مع الملح والفلفل والشطة ونخلطهم كويس .نجيب الرغيف البلدى او الشامى واما نعمله بالكامل او ممكن نقسمة انصاص وممكن نقسمه ارباع .نضع قطعة من الخلطة فى الرغيف ونساوية كويس من الداخل وبعدين نقفل الرغيف ونضغط علية بأيدنا .نبططه .نفرش ورقة فويل ونضع فيها الرغيف ونقفلة كويس ونضعة فى الفرن لحد مايستوى بيبقى حوالى نص ساعة واكتر حوالى 10 دقايق اذا كنتى عيزاه مقرمشملحوظة :ممكن الاستغناء عن اللية بس ماتكنش اللحمة المفرومة حمراء قوى يعنى يكون فيها نسبة دهن .ممكن الاستغناء عن الشطة
| |
|