أهلاً
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

أهلاً


 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  أهلاً بيئتىأهلاً بيئتى  ألعابألعاب  التسجيلالتسجيل  دخول  

 

 حواوشى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ديدو
عضو الماسى
ديدو


انثى
عدد الرسائل : 5622
نقاط : 8694
تاريخ التسجيل : 06/01/2008

حواوشى Empty
مُساهمةموضوع: حواوشى   حواوشى Emptyالخميس فبراير 28, 2008 9:50 am

الحواوشى
نص كيلو لحمة مفرومة
قطعة صغيرة ( لية ) من الخروفملح وفلفل وبهاراتفلفلة حامية او شطة
2
بصلة متوسطةارغفة خبز بلدى او شامى حسب العددورق فويلالطريقةنخرط البصل بالسكينة خشن مش ناعم ونبشر قطعة اللية بالمبشرة .نضع كله على اللحمة مع الملح والفلفل والشطة ونخلطهم كويس .نجيب الرغيف البلدى او الشامى واما نعمله بالكامل او ممكن نقسمة انصاص وممكن نقسمه ارباع .نضع قطعة من الخلطة فى الرغيف ونساوية كويس من الداخل وبعدين نقفل الرغيف ونضغط علية بأيدنا .نبططه .نفرش ورقة فويل ونضع فيها الرغيف ونقفلة كويس ونضعة فى الفرن لحد مايستوى بيبقى حوالى نص ساعة واكتر حوالى 10 دقايق اذا كنتى عيزاه مقرمشملحوظة :ممكن الاستغناء عن اللية بس ماتكنش اللحمة المفرومة حمراء قوى يعنى يكون فيها نسبة دهن .ممكن الاستغناء عن الشطة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
حواوشى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» حواوشى
» حواوشى مصرى
» حواوشى مصرى بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
أهلاً :: منتدى الاكلات العالمية-
انتقل الى: