أمنيه عضو الماسى
عدد الرسائل : 2452 نقاط : 4203 تاريخ التسجيل : 18/04/2010
| موضوع: طريقة عمل اللآنشون الأربعاء سبتمبر 14, 2011 3:18 pm | |
|
عدل سابقا من قبل أمنيه في الأربعاء سبتمبر 14, 2011 3:33 pm عدل 1 مرات | |
|
أمنيه عضو الماسى
عدد الرسائل : 2452 نقاط : 4203 تاريخ التسجيل : 18/04/2010
| موضوع: رد: طريقة عمل اللآنشون الأربعاء سبتمبر 14, 2011 3:29 pm | |
| طريقة اللانشون بدون لحم
المقادير
3 قطع جبن مثلثات 3 بيضات 3ملاعق كبيرة دقيق 3فصوص ثوم 3حبات حبهان 2مكعب مرقة دجاج ربع كوب زيت
الطريقه
1-نضع جميع المكونات فى الخلاط ونقوم بضربها 2- نأخذ الخليط ونضعه فى كوب مدهون بالزيت 3نقوم بتسويته فى حمام ماء وذلك بوضع الكوب فى اناء به ماء ساخن ونتركه حتى الغليان ثم نقوم بتهدئة النار عليه ونتركه حتى ينضج 4- بعد النضج نرفع الكوب من على النار ونتركه يبرد تماما 5- ثم نخرج الخليط من الكوب بعد التماسك ونقوم بتقطيعه على شكل حلقات
وبالهنا والشفا اللى يجربه يقولى أيه رأيه | |
|
أمنيه عضو الماسى
عدد الرسائل : 2452 نقاط : 4203 تاريخ التسجيل : 18/04/2010
| موضوع: رد: طريقة عمل اللآنشون الأربعاء سبتمبر 14, 2011 3:54 pm | |
| N - تحضير اللانشون بالبيت المقادير فراخ بدون عظم او دهن او ممكن ايضا نستبدل باللحم الاحمر ----كوب خبز مطحون بقسماط----بيضه وحده ----بهارات فلفل اسود ---ملح --كمون ----بابريكا علشان اللون ----زيتون اسود او فلفل اخضر ---انا حطيت النوعين وممكن تحطوا فلفل اسود حب ---حسب النكه -----المقادير حسب العائله ---- بنضعهن بالفود بروسيسور ----او بخلاط اللحمه حتي ينعموا مع بعض ثم نضعهم بورق بلاستيك مثل الصوره وبنضغط الطرفين حتي ما يفضل اي هواء بالداخل ---ثم ورق المنيوم نضع الرول بحلة على النار فيها ماء ساخن وورق لورا وملح وفلفل اسود وشويه خل بنحطه ساعه على نار هاديه وبعد ساعه بنتركه يبرد وبنضعه بالثلاجه حتي يتماسك ويبرد نهائيا بنقول 5 ساعات بنقطعه حسب الرغبه وبنقدمه مع خضروات او سندويشات منقول لعيونكم [/center] | |
|