عدد الرسائل : 3574 نقاط : 4261 تاريخ التسجيل : 05/09/2007
موضوع: المطبق أكلة مصريه100X100 الإثنين مارس 28, 2011 8:16 am
طريقة عمل المطبق
نحتاج للعجينه : 3 كاس طحين ملعقة زيت بيضه ملح كاس ماء دافي الطريقة : تعجن العجينه وتكور الى كور صغيره بحجم اليد تقريبا 6 كور وتوضع في طبق فيه زيت ونصب على الوجه شوية زيت ونغطيها ونتركها ترتاح لمدة 30 دقيقه
وبعدها نكسر البيضه ونخلطها شوي ونصبها على الحشوه ونبتدي نلفها
[size=16] نحمرها في شوية زيت وهذه بعد ماقلبتها منقول[/size]
طريقة عمل المطبق
نحتاج للعجينه : 3 كاس طحين ملعقة زيت بيضه ملح كاس ماء دافي الطريقة : تعجن العجينه وتكور الى كور صغيره بحجم اليد تقريبا 6 كور وتوضع في طبق فيه زيت ونصب على الوجه شوية زيت ونغطيها ونتركها ترتاح لمدة 30 دقيقه
وبعدها نكسر البيضه ونخلطها شوي ونصبها على الحشوه ونبتدي نلفها
[size=16] نحمرها في شوية زيت وهذه بعد ماقلبتها منقول[/size]
طريقة عمل المطبق
نحتاج للعجينه : 3 كاس طحين ملعقة زيت بيضه ملح كاس ماء دافي الطريقة : تعجن العجينه وتكور الى كور صغيره بحجم اليد تقريبا 6 كور وتوضع في طبق فيه زيت ونصب على الوجه شوية زيت ونغطيها ونتركها ترتاح لمدة 30 دقيقه
وبعدها نكسر البيضه ونخلطها شوي ونصبها على الحشوه ونبتدي نلفها
[size=16] نحمرها في شوية زيت وهذه بعد ماقلبتها منقول[/size]
طريقة عمل المطبق
نحتاج للعجينه : 3 كاس طحين ملعقة زيت بيضه ملح كاس ماء دافي الطريقة : تعجن العجينه وتكور الى كور صغيره بحجم اليد تقريبا 6 كور وتوضع في طبق فيه زيت ونصب على الوجه شوية زيت ونغطيها ونتركها ترتاح لمدة 30 دقيقه
وبعدها نكسر البيضه ونخلطها شوي ونصبها على الحشوه ونبتدي نلفها
[size=16] نحمرها في شوية زيت وهذه بعد ماقلبتها منقول[/size]
طريقة عمل المطبق
نحتاج للعجينه : 3 كاس طحين ملعقة زيت بيضه ملح كاس ماء دافي الطريقة : تعجن العجينه وتكور الى كور صغيره بحجم اليد تقريبا 6 كور وتوضع في طبق فيه زيت ونصب على الوجه شوية زيت ونغطيها ونتركها ترتاح لمدة 30 دقيقه
وبعدها نكسر البيضه ونخلطها شوي ونصبها على الحشوه ونبتدي نلفها
[size=16] نحمرها في شوية زيت وهذه بعد ماقلبتها منقول[/size]
طريقة عمل المطبق
نحتاج للعجينه : 3 كاس طحين ملعقة زيت بيضه ملح كاس ماء دافي الطريقة : تعجن العجينه وتكور الى كور صغيره بحجم اليد تقريبا 6 كور وتوضع في طبق فيه زيت ونصب على الوجه شوية زيت ونغطيها ونتركها ترتاح لمدة 30 دقيقه
وبعدها نكسر البيضه ونخلطها شوي ونصبها على الحشوه ونبتدي نلفها
[size=16] نحمرها في شوية زيت وهذه بعد ماقلبتها منقول[/size]
طريقة عمل المطبق
نحتاج للعجينه : 3 كاس طحين ملعقة زيت بيضه ملح كاس ماء دافي الطريقة : تعجن العجينه وتكور الى كور صغيره بحجم اليد تقريبا 6 كور وتوضع في طبق فيه زيت ونصب على الوجه شوية زيت ونغطيها ونتركها ترتاح لمدة 30 دقيقه
وبعدها نكسر البيضه ونخلطها شوي ونصبها على الحشوه ونبتدي نلفها
[size=16] نحمرها في شوية زيت وهذه بعد ما [/size]
طريقة عمل المطبق
نحتاج للعجينه : 3 كاس طحين ملعقة زيت بيضه ملح كاس ماء دافي الطريقة : تعجن العجينه وتكور الى كور صغيره بحجم اليد تقريبا 6 كور وتوضع في طبق فيه زيت ونصب على الوجه شوية زيت ونغطيها ونتركها ترتاح لمدة 30 دقيقه
وبعدها نكسر البيضه ونخلطها شوي ونصبها على الحشوه ونبتدي نلفها
[size=16] نحمرها في شوية زيت وهذه بعد ماقلبتها وعلى فكرة ممكن نغير من الحشو زى ماأحنا عايزين وممكن نعمل حشو حلو ونرش عليها سكر بودرة فى الآخر وبالهنا [/size]