ام احمد المصريه عضو الماسى
عدد الرسائل : 3574 نقاط : 4261 تاريخ التسجيل : 05/09/2007
| موضوع: القلايا من المطبخ الليبى السبت يونيو 14, 2008 1:17 pm | |
| من المطبخ الليبي القلايه
القلايا
المقادير
كيلو كبد و كلاوي وقلوب ، ب ، زيت ، ملعقة صغيره طماطم صلصه ، ملح ، فلفل أسود،
طريقة الأعداد
- تقطع الكبد والكلاوي والقلوب مكعبات صغيرة وتغسل جيداً
مع الحرص على إزالة قطع الدم ثم توضع في مصفى للتخلص من الماء .
- يقدح الزيت ثم تقلى فيه الكبد والكلاوي والقلوب.
- يضاف الطماطم والفلفل والحرارات والملح وتبلل بحوالي كوب ماء وتترك على نار هادئة . ترفع من على النار وتقدم | |
|